Japanac koji nastupa pod hrvatskom zastavom, učenik Mirka Filipovića, izgubio odlukom sudaca

Foto: snimka zaslona

Japanac kojeg trenira Mirko Filipović i koji nastupa pod hrvatskom zastavom, Satoshi Ishii, ispao je iz doigravanja PFL turnira teške kategorije u Las Vegasu nakon poraza u četvrtfinalu od ruskog borca Denisa Goltsova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goltsov je slavio odlukom sudaca pa će boksati i u novogodišnjoj noći, borbom za naslov i premiju od milijun dolara.

Ishii je u prvoj rundi tražio kako srušiti protivnika, ali tu je priliku dobio tek u zadnjoj minuti. Rus mu nije dopustio da mu više zaprijeti.

Ishii je nastavio s još jačim pritiskom u drugoj rundi, a kako se u jednom trenutsku našao na podu pozvao je ruskog borca da se bore na podu, no Goltsov mu udarcima nogom nije dopustio da ustane i borbu doveo do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filipović je borbu odradio onako kako treba, trenerski se živcirajući i hrabreći Ishiija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.