Jedan od najboljih krilnih centara NBA lige Blake Griffin: ‘Želim čitavu karijeru provesti u Clippersima, to je moj dom’

Foto: fah

Jedan od najboljih krilnih centara u NBA ligi Blake Griffin (28) odlučio je ostati u Los Angles Clippersima s kojima je potpisao novi petogodišnji ugovor vrijedan 173 milijuna dolara, što je maksimalni iznos koji je mogao dobiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Griffin je bio prvi izbor na draftu 2009. godine, a zbog teške ozljede u NBA je debitirao u sezoni 2010/11. kada je osvojio nagradu za novaka godine. Svih dosadašnjih sedam sezona proveo je u Clippersima, a ovoga je ljeta prvi put bio u statusu slobodnog igrača. Iako su interes za njega pokazali Phoenix Sunsi i Denver Nuggetsi, Griffin je odlučio ostati u Los Angelesu iako su klub napustili Chris Paul i Jordan Crawford.

“Ovo je moj dom otkako sam izabran na draftu i zato nisam niti razmišljao o odlasku. Ovo je najbolje mjesto za mene i želio bih čitavu karijeru provesti u Clippersima”, rekao je Griffin.

Tijekom dosadašnjih sedam sezona provedenih u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu Giffin je prosječno postizao 21.5 koš, 9.4 skokova i 4.1 asistencija po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.