Jelena Dokić: Otac me tukao remenom kada bi loše odradila trening – to će me uvijek pratiti

Foto: Instagram

Jelena Dokić bila je jedna od najvećih nada svjetskog tenisa, no onda je zbog brojnih problema s ocem često završavala u novinama zbog krivih razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezina autobiografija će izaći 13. studenog, no u javnosti su već objavljeni neki isječci.

“Otac me je tukao remenom kada bi loše odradila trening. Nazivao me k*rvom i često me znao udariti bez razloga. To je ružno sjećanje koje će me uvijek pratiti. Pala sam u nesvijest i strašno me tukao”, piše u knjizi.


Zbog zdravstvenih problema Jelena se sa 60 kilograma, koliko je imala u danima kada je aktivno igrala tenis, udebljala na 120 kilograma. Sada je konačno uspjela skinuti 30 kilograma i vjeruje da bi se mogla vratiti vrhunskom tenisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.