Jeličić otvoreno kritizirao Ćorića: Uz sav respekt njegovu talentu, njegovim roditeljima, njegovim menadžerima – nešto definitivno nije u redu

Foto: snimka zaslona

Održana je i posljednja HRT-ova emisija Stadion ove sezone, a gosti su bili Joško Jeličić i Mateo Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Petevu

“Ja da sam taj koji odlučuje o treneru ova utakmica ne bi bitno utjecala na to. Osvajanje jednog trofeja da, međutim koliko sam pročitao i koliko znam on je definitivno opcija i za sljedeću sezonu. Ovdje je pravo pitanje kako će on pripremiti utakmicu budući da ima velikih problema na stoperskim pozicijama”, kaže Jeličić.

O Ćoriću

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pa, uz sav respekt njegovu talentu, njegovim roditeljima, njegovim menadžerima te svim ostalima koji utječu na njegov nogometni i ljudski razvoj, nešto definitivno nije u redu. Ako imamo problem sa Zoranom Mamićem koji mu je bio trener, nakon toga s Kranjčarom pa nakon toga sa Sopićem dvije utakmice pa nakon toga s Petevom onda je definitivno problem negdje u samom Anti i vrijeme je da se prihvati posla. Da sam ja onaj koji odlučuje ja bih ga prodao za takav novac. Jer netko će platiti njegov potencijal”, poručuje.

O Rijeci i Ligi prvaka

“Situacija je takva da je Damir Mišković, tvorac svega ovoga, jasno naglasio da 50 posto ukupnog budžeta moraju popunjavati prodajom igrača. Samim time i neminovan je odlazak nekoliko igrača, vjerojatno nositelja igre. Bit će jako zanimljivo vidjeti tko će ih nadomjestiti. Prošle sezone ih je otišlo 7-8 pa su bili prvaci”, kaže on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Keku

“Sve ono kako je rastao i kako je njegova ekipa rasla s njim istina je da se moraš pokrivati koliko si dug. Moraš se prilagođavati rosteru, svojim igračima i sustavu igre, ali najbitnije je da je rastao, da su napravili iskorak, da su zadržali, ja bih rekao, onu svoju hijerarhiju. Tko što radi, to je lijepo vidjeti rukopis trenera na terenu. Zato nije bitno tko će biti stoper. Župarić, Elez ili Mitrović. Nije problem raditi kadrovske promjene”, kaže on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.