Joao Felix u Atletico Madridu za 126 milijuna eura

epa07628373 Switzerland's Ricardo Rodriguez (L) in action against Portugal's Joao Felix (R) during the UEFA Nations League semi final soccer match between Portugal and Switzerland at Dragao stadium in Porto, Portugal, 05 June 2019. EPA/JOSE COELHO

Mlada portugalska nogometna zvijezda Joao Felix (19) napustila je redove Benfice i za 126 milijuna eura nastavit će karijeru u Atletico Madridu što je najveći transfer dosadašnjeg dijela prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedno to je i najveći transfer u povijesti Atletica koji do sada najviše platio francuskog veznjaka Thomasa Lemara, koji je iz Monaca stigao u lipnju 2018. za 72 milijuna eura.

Veliki interes za mladog napadača pokazali su i brojni engleski klubovi, no ponuda “Los Colchonerosa” je bila najizdašnija.

Felix je stigao u Atletico umjesto Francuza Antoina Griezmanna, koji nakon pet godina napušta klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Portugalac je ove sezone zabio 20 golova i dodao 11 asistencija za Benficu, koja je osvojila naslov portugalskog prvaka i dogurala do četvrtfinala Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.