Još jedno priznanje za Brunu Petkovića: ‘Iza mene je fantastična godina u dresu Dinama i reprezentacije’

Zagreb, 11.12.2019. - Utakmica 6. kola grupne faze natjecanja nogometne Lige prvaka Dinamo - Manchester City. Na fotografiji Bruno Petkoviæ. foto HINA/ Damir SENÈAR/ lsd

Dinamov napadač Bruno Petković pobjednik je u 17. izboru za najboljeg nogometaša godine Kapetani biraju, koji tportal provodi u suradnji s kapetanima hrvatskih prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ponosan sam na ovu nagradu jer smatram kako nema vjerodostojnijeg suda od onoga u kojem sudjeluju osobe koje se bave istim poslom. Iza mene je fantastična godina u dresu Dinama i reprezentacije i osim ovog raspleta grupne faze Lige prvaka, teško da bih i sam izabrao bolji scenarij od ovog. Želim zahvaliti svima koji su bili dio mog puta. Od Dinama, ljudi koje vode klub, trenera Bjelice i njegovih pomoćnika, osoba koje su uključene u rad stožera, pa do mojih suigrača koji su mi pomogli da budem ovdje s vama s nagradom u ruci. Isto tako želim zahvaliti izborniku i stručnom stožeru reprezentacije, naravno i mojim suigračima. Ne smijem zaboraviti navijače zbog kojih smo svi mi ovdje. Na kraju, hvala mom agentu i mojoj obitelji. Siguran sam da su ponosni na mene”, rekao je Bruno Petković prilikom preuzimanja nagrade.

“Povratak iz Italije bila je prekretnica u mojoj karijeri. Vratilo mi se sve to dolaskom u Dinamo. To je kao neka pravda. San mi je bio igrati za reprezentaciju. Nisam vjerovao da će to tako brzo doći, ali sam oduvijek bio samouvjeren. Vjerovao sam da imam kapacitete za to, a uz puno rada i sportske sreće to mi se i poklopilo. Rekao bih, bilo je puno nepravdi tijekom moje karijere, sada mi se to vratilo na najbolji način. Barcelona? Sretan sam u Dinamu, tu su mi prijatelji, obitelj. Nemam potrebe nikamo otići”, ističe.

Osvrnuo se i na Europsko prvenstvo koje je izborio s Vatrenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nema laganih skupina na Euru. Svi znamo da je Engleska odlična momčad. Mi smo viceprvaci svijeta i nitko nije veliki favorit protiv nas. Nikada nisam bio neki prognozer, mi znamo da imamo kvalitetu, ali ne postavljamo si nikakve imperative. Ne razmišljamo o ponavljaju uspjeha iz Rusije, ali dobro znamo koliko smo jaki”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.