Josip Brekalo: ‘Bolje da ljudi doma gledaju reprezentaciju, nego turske serije’

Foto: fah

Josip Brekalo više je od tjedan dana u pogonu Wolfsburga, a kaže i kako ima neke nove ponude, no o njima će razmišljati nakon Šahtara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moja su očekivanja da svaka bude bolja od prethodne. To vrijedi i za ovu koja dolazi. Radim na tome, dajem maksimum na treninzima, fokusiram se na svaki detalj da budem što kvalitetniji. Na kraju, kad podvučem crtu, otišao sam iz Dinama s 18 godina kao dijete koje nema apsolutno nikakvog iskustva i ne može znati kako stvari funkcioniraju u vrhunskom profesionalnom nogometu. Bio sam prije toga malo više od pola godine u prvoj ekipi Dinama, ali to je bila neka nestvarna situacija. Kao klinac puno toga nisi svjestan. Nakon dolaska u Njemačku susreo sam se s mnogim novim izazovima i kušnjama. Ako pogledam koliko se mladih igrača, koji su otišli s tako malo godina van, izborilo za sebe, mogu reći da sam uspio. Imam više od 120 utakmica u četiri godine, gotovo 90 u prvoj Bundesligi, sa Stuttgartom sam ušao iz druge lige u najviši rang, a u Europskoj ligi odlično igrao s tri gola i tri asistencije u 7-8 nastupa. Postao sam A reprezentativac… Zbog svega toga zadovoljan sam putom kojim idem u karijeri i nadam se da ću učiniti još više”, opisuje nadanja za novu sezonu za Sportske novosti.

Nakon deset mjeseci u rujnu bi trebala biti prva reprezentativna akcija.

“Veselim se. Jako mi je žao što nije bilo Eura, najviše mi je to krivo od svega. Drago mi je što se brzo okuplja reprezentacija. Želimo vidjeti gdje smo i što smo, te pokušati što bolje odigrati te utakmice. To će ujedno biti priprema za Euro 2021. godine”, priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Ljudima bi bilo prihvatljivije, ako bi došlo do novog ‘lockdowna’ i problema, da doma gledaju reprezentaciju, nego turske serije. Ako već ne mogu biti tamo…”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.