Marca: ‘Modrić, čiju poziciju pikira Odegaard, još neko vrijeme neće nikamo’

Foto: Twitter

Marca ponovno hvali hrvatskog nogometaša Luku Modrića. Pišu kako je Norvežanin Martin Odegaard briljirao na posudbi u Real Sociedadu, a Luka Modrić malo je igrao. No, sada se situacija promijenila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je u posljednja dva mjeseca opet bio jedan od najboljih igrača Real Madrida.

“Zinedine Zidane znao je da će Modrić biti najbolji u najvažnijem dijelu sezone, kad se odlučuje o trofejima”, piše Marca.

Odegaard može birati hoće li se vratiti u Real ili ostati u Sociedadu, gdje ima redovitu minutažu i igra jako dobro i vrlo je moguće da će izabrati ostanak, s obzirom da je Modrić igrao sjajno i pokazao da mu je mjesto u prvom timu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Modrić, čiju poziciju pikira, još neko vrijeme neće nikamo”, piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.