Joško Jeličić djelomično ispunio obećanje, u studiju se pojavio u Dinamovim čarapama…

Foto: Snimka zaslona

Bivši nogometaš Dinama i Hajduka te bivši stručni komentator HRT-a, Joško Jeličić, proljetos je komentirajući za nacionalnu televiziju rekao kako će voditi emisiju samo u čarapama ako Modri izbore grupnu fazu Europske lige ili Lige prvaka. Plavi su plasmanom u 4. pretkolo Lige prvaka osigurali grupnu fazu Europske lige, večeras na punom Maksimiru traže put prema Ligi prvaka protiv Young Boysa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dvije pobjede nad Astanom, kojom su osigurali grupnu fazu Europe lige, Dinamo je Jeličiću na HTV poslao čarape kluba i poruku:

“Mi smo svoje napravili…”

No, kako je Jeličić u međuvremenu s HRT prešao na VIP TV, ondje su ga i dočekale spomenute Dinamove čarape. Na početku specijalne emisije posvećene Ligi prvaka, odnosno Dinamovoj utakmici na Maksimiru protiv Young Boysa, Jeličić se pojavio u košulji i sakou, no, ustao je i došetao do sredine studija bez hlača i cipela, u Dinamovim čarapama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zakon o medijima je takav kakav je, rigorozan, pa sam ja obećanje djelomično ispunio”, rekao je Jeličić.

Nakon čega se okrenuo i poručio Stipi Pletikosi i Igoru Tudoru, koji su zajedno s njim bili u studiju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vas dvojica nemojte se smijati! A ti, Igore, pazi da mi ne ukližeš kad me vidiš u ovim čarapama!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.