Junak velike pobjede Rijeke na Maksimiru: ‘Odigrali smo čvrstu, mušku utakmicu’

Zagreb, 29.2.2020 - Utakmica 24. kola Prve HNL Dinamo - Rijeka .Na slici Majer Lovro (10) Dinamo Lončar Stjepan (44) Rijeka.foto HINA/ Tomislav PAVLEK/tp

Nogometaši Rijeke svladali su u derbiju na Maksimiru Dinamo 2:0, bila je to odlična utakmica, u kojoj je Dinamo, točnije Bruno Petković, promašio jedanaesterac i to kod rezultata 0:0. Junak utakmice, i velike pobjede Rijeke, bio je Stjepan Lončar, koji je u Rijeku stigao iz Širokog Brijega. Lončar je zabio prvi gol za Rijeku, dok je asistirao Andrijaševiću za drugi gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu jedna velika i zaslužena pobjeda na Maksimiru. Nismo im ušli u mlin, igrali smo strpljivo. Igrali smo taktički zrelo, odigrali smo čvrstu, mušku utakmicu. Idemo utakmicu po utakmicu, imamo dosta zaostalih susreta i nadam se da ćemo sve pobijediti s ovakvim gardom”, kazao je Lončar.

Rijeka je mogla i do uvjerljivije pobjede s obzirom na ono što se događalo u posljednjih dvadeset minuta susreta na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada se Dinamo u potpunosti otvorio mi smo imali dosta kontri i polukontri u koje smo izlazili tri na dva. Mogli smo preko Menala i Murića realizirati još koju situaciju, ali 2:0 je velika i zaslužena pobjeda na Maksimiru”, zaključio Lončar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.