Kad je branio jedanaesterac Messiju Navas je u mislima bio s nesretnim suigračem

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši PSG eliminirali su Barcelonu u osmini finala Lige prvaka, jedan od najzaslužnijih za takav podvig europskog doprvaka svakako je kostarikanski golman na vratima PSG-a Keylor Navas, koji je večeras sjajno branio na Parku Prinčeva te je uspio skinuti i udarac s bijele točke Lionelu Messiju. Navas je po mnogoma uz Neuera najbolji golman svijeta, a večeras je imao i poseban motiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Barcelona je mogla povesti s 2:1 i vratiti veliku dramu u utakmicu, s obzirom da su u prvom susretu u Kataloniji poraženi 4:1, međutim, jedanaesterac koji je izveo Messi, a koji je prije toga sjajno pogodio za konačnih 1:1, obranio je Navas sjajnom intervencijom. U tim trenucima u mislima Navasa bio je njegov kolega Sergio Rico koji prolazi kroz izuzetno teško razdoblje u životu.

“Uvijek je teško protiv Messija, ali sam bio fokusiran i obranio sam ga. Ova obrana je za Sergija Rica i njegovu obitelj koja prolazi kroz teško razdoblje”, rekao je Navas poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ricu je jučer preminuo otac zbog čega je propustio i posljednji trening pred utakmicu, međutim, stisnuo je zube te je večeras bio u konkurenciji za uzvratni susret osmine finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.