Kako je Mourinho analizirao utakmicu Engleske i Hrvatske?

Foto: fah

Jose Mourinho je u razgovoru za engleski talkSPORT analizirao pobjedu Engleske protiv Hrvatske 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Englezi su spremni. Rezultat je i više nego zaslužen. U potpunosti su kontrolirali utakmicu. Osjećaju se ugodno i stvorili su pravu klapu. Znaju što rade i mogli ste vidjeti da ih emocije nisu ponijele nakon pogotka te da su igrali vrlo pametno. Bili su pragmatični i usredotočeni”, komentirao je Mourinho.

Hvalio je Kalvina Philipsa.

“Nema reprezentativnog iskustva, nije igrao u Ligi prvaka. Tek prošle sezone je iz druge lige došao u Premiership i odlično se snašao. Rice je bio stabilan kao uvijek, ali Phillips je bio i više od toga. Pokazao je to ne samo asistencijom za gol nego i svojim presingom. Svaki put kad bi se Modrić i Kovačić spustili po loptu, pokušavao bi ih tjerati sve dalje i dalje od gola. Ne sjećam se nijedne njegove pogreške u izgradnji igre. Bio je jako, jako dobar”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vida je ganjao Kanea, umjesto da je čuvao prostor u koji je utrčao Sterling. Kane je napravio pola posla bez da je dirao loptu i zato mislim da je dobra odluka što je Sterling igrao. Kaneu trebaju takvi igrači”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.