Kandidati za odličja: Sjajna atmosfera u hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji

Foto: Facebook

Hrvatska rukometna reprezentacija, brončana s posljednjeg Europskog prvenstva, ali i s posljednjih Ljetnih olimpijskih igara u Londonu prije četiri godine, jučer je odradila posljednji trening uoči puta u Rio.  Nakon ručka izabranici Željka Babića otputovali su prema dalekom Brazilu. Naravno, s puno opravdanog optimizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajna atmosfera vlada u rukometnoj reprezentaciji i oko nje, što pokazuju sve vijesti koje dolaze stožera našeg velikog aduta za medalje na Olimpijskim igrama. Rukometna reprezentacija Hrvatske jedina je reprezentacija koja se može pohvaliti čak sa dva zlata na Igrama, prvo je osvojeno u Atlanti prije točno 20 godina, a drugo u Ateni 2004. Jednom je reprezentaciju do zlata vodio Velimir Kljajić, drugi puta Lino Červar. Je li sad na redu Željko Babić, koji je još na Europskom prvenstvu najavio borbu za zlato u Riju?

Kako bi dočarao atmosferu u u reprezentaciji Ivan Slišković, ujedno i igrač mađarskog Veszprema, na svom je Facebook profilu objavio fotografiju koja možda i najbolje može dočarati kakav je odnos u reprezentaciji i s koliko optimizma naši rukometaši čekaju početak olimpijskog turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski rukometaši obećali su da će dati sve od sebe, a to je ipak najvažnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.