Kao da je znao, Milan Badelj još prije nekoliko dana otkrio što se večeras dogodilo Vatrenima protiv Azerbajdžana: ‘Nismo mi Nijemci, drugačiji nam je mentalitet’

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija, nažalost, kiksala je u Bakuu protiv Azerbajdžana i umjesto mirnog puta prema Europskom prvenstvu Vatreni su si zakomplicirali život. Poslije 1:1 protiv Azera Vatreni više nemaju pravo na novu pogrešku, a tri utakmice još igramo do kraja kvalifikacija. Protivnici su nam redom Mađari, Wales i Slovačka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se zapravo dogodilo, zašto je reprezentacija koja je briljirala u Trnavi djelovala nemoćno u drugom dijelu utakmice protiv reprezentacije koja u dosadašnjem dijelu kvalifikacija nije uspjela osvojiti ni boda? Najbolji odgovor dao je još prije utakmice u Slovačkoj, za sada pričuvni vezni igrač Vatrenih, Milan Badelj, koji je rekao:

‘Nismo mi “Nijemci”, mi te kvalifikacije uvijek rješavamo uz manje ili nešto veće traume. takvi smo, takav nam je mentalitet…”,kazao je Badelj te je dodao u istom stilu:

”Pa sjetite se, u tom Bakuu smo već jednom kiksali, i to je uzak teren, oni napaljeni i zgusnuti, i to je baš teško gostovanje…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Badelj je zapravo sve rekao, no, malo je tko vjerovao da će Vatreni poslije rapsodije u Slovačkoj imati problema protiv ”tamo nekog” Azerbajdžana, pa čak i ako je na klupi Azerbajdžana bivši Vatreni Nikola Jurčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.