Vlašić dječački iskren nakon remija u Bakuu: “Iskreno, nisam odigrao baš puno ovakvih utakmica u životu”

Foto: snimka zaslona

Nikola Vlašić dobro je igrao i u remiju s Azerbajdžanom. Za Dnevnik Nove TV dao je svoje viđenje neriješenog ishoda Vatrenih u Bakuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon one rapsodije u Slovačkoj prvih 15 minuta je bilo odlično i nakon toga praktički nestanak s terena. Što se dogodilo?

“Ne znam stvarno. Iskreno, nisam odigrao baš puno ovakvih utakmica u životu. Naizgled lagana utakmica gdje nam trebaju tri boda, mi smo poveli i onda smo stali. Oni su dobili malo krila nakon što mi nismo par odličnih šansi. Počeli su igrati slobodnije, mi nismo bili blizu igrača i na kraju ovaj gol kojeg je momak zabio, ispao je kao Messi. Teško mi je govoriti, svi smo razočarani, ali idemo dalje, trebamo pobijediti ostale utakmice.”

Kako je uopće nestao taj pristup na terenu koji je od prve minute bio pravi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemam odgovor na to. Da imam, onda bih vjerojatno… Ne znam. Svima je jako žao što smo si zakomplicirali put, ali sve još u našim rukama i samo trebamo nastaviti, i idućoj utakmici odigrati kao protiv Slovaka.”

Za kraj, sad je Mađarska na Poljudu. Tri boda su sad postala imperativ?

“Je, imperativ. Stvarno trebamo uzeti tri boda na Poljudu i nadam se da ćemo sa našim sjajnim navijačima to i napraviti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.