Kapetan Roko Ukić: ‘Nerealno je očekivati da zgazimo Crnu Goru 20 razlike, iduća utakmica protiv Španjolske veliki je izazov’

Foto: fah

Hrvatska je uz dosta muke, nakon promjenjivih 40 minuta, svladala Crnu Goru i tako došla do treće pobjede na EuroBasketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je poslije 76-72 za Hrvatsku protiv Crnogoraca izjavio kapetan Roko Leni Ukić?

“Nije realno da Crnu Goru zgazimo 20 razlike. U nijednom trenutku nisam se bojao da ćemo izgubiti”, smatra kapetan košarkaških Vatrenih.

I dok neki tvrde kako hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji treba izazov te da su se za sada samo zagrijavali Roko Ukić samo djelomično to potvrđuje, no, svjestan je da se Hrvatska mora dići, poboljšati igru u nastavku turnira, ako želi do velikog rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da, to je stari hrvatski recept. Svjesni smo da moramo podignuti nivo igre u nastavku turnira”, tvrdi Ukić, koji je prokomentirao je i sljedeći dvoboj protiv prvog favorita Španjolske. Sutra se igra derbi za prvo mjesto skupine.

“Španjolska obično ne ulazi najbolje u turnir, ali ovdje su strašno uvjerljivi, imaju dva od pet najboljih svjetskih centara i gaze protivnike 40 razlike. Utakmica protiv Španjolske možda rezultatski nije toliko bitna, ali je lijep izazov za svakog od nas”, zaključio je kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije.

Inače, Ukić smatra da Hrvatska ne briljira te tvrdi kako sada nije ni potrebno. Drugim riječima, Hrvatska bi trebala biti prava u završnici EuroBasketa. Svi navijači to očekuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.