Karate: Na Croatia kupu četiri prva mjesta za Hrvatsku

Na Croatia kupu, prestižnom međunarodnom natjecanju u karateu održanom u Rijeci ovoga vikenda, hrvatski predstavnici u seniorskoj konkurenciji ostvarili su četiri prva mjesta, te još sedam plasmana na postolju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U muškoj konkurenciji slavili su Goran Berak (-60 kg), Neven Martić (-75 kg), te Vinko Ursić Glavanović (+84 kg), a kod djevojaka ukupna pobjednica u teškoj kategoriji (+68 kg) postala je Maša Martinović.

U kategoriji do 75 kg Marijan Logaruši, te Anđelo Kvesić i Zvonimir Živković (-75 kg) zauzeli su 3. mjesto. Jelena Grgac (-55 kg) i Ana Lenard (-61 kg) bile su drugoplasirane, a Monika Berulec u kategoriji do 50 kg, te Maja Lenard do 68 kg osvojile su treće mjesto.

Na Croatia kupu je sudjelovalo 1128 natjecatelja iz 21 zemlje, a u borbama i katama nadmetali su se kadeti, juniori, mlađi seniori i seniori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za najbolje hrvatske natjecatelje bila je to praktički posljednja provjera uoči SP u Bremenu (5-9. studenoga).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.