Karlović i Tomljanović u četvrtfinalu Acapulca

Hrvatski tenisači Ivo Karlović i Ajla Tomljanović plasirali su se u četvrtfinale ATP i WTA teniskog turnira u Acapulcu nakon što su u drugom kolu bili bolji od Izraelca Dudija Sele i Amerikanke Victorie Duval.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović je protiv Sele slavio sa 7-6(4), 6-2 nakon sat i 20 minuta igre. Naš je tenisač u meču servirao 12 aseva, realizirao je 92 posto poena na prvom servisu, spasio je sve tri break lopte, a suparniku je uzeo dva puta servis. Osvojio je 68 od ukupno 120 poena. Ovo je bio njihov četvrti međusobni ogled i četvrta pobjeda Karlovića. U četvrtfinalu ga čeka Ukrajinac Aleksandr Dolgoplov, 38. tenisač svijeta, s kojim je do sada igrao jednom i jednom izgubio.

Ajla Tomljanović je imala puno lakši zadatak protiv Victorie Duval, 157. na WTA ljestvici. Pobijedila ju je sa 6-3, 6-0 nakon 58 minuta igre. Tomljanović je u meču servirala tri asa, realizirala je 76 posto poena na prvom servisu, spasila je dvije break lopte, a suparnici je četiri puta uzela servis. U četvrtfinalu našu tenisačicu čeka Kineskinja Shuai Zhang, 50. na WTA ljestvici. Njih su dvije do sada igrale tri puta, a dva je puta naša tenisačica slavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.