Kek: Imali smo sjajnog konkurenta u Dinamu, tlačili su nas do zadnjeg kola

Foto: fah

Rijeci poraz od Dinama 2:5 nije pokvario slavlje novim prvacima koji su usred Zagreba prvi put u povijesti podigli trofej hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očekivao sam nešto ovakvo. O utakmici ne treba trošiti previše riječi, ovo je bilo turističko izdanje Rijeke, ali bila je to takva utakmica, srećom da ova utakmica nije bila odlučujuća. Svašta bih mogao pričati o utakmici, ali kada se sve zbroji Dinamo je zasluženo pobijedio”, rekao je Matjaž Kek.

“Deplasirano je sada govoriti o sucu. Toliko je očito sve to skupa, upropastiš ovakvu utakmicu… U ovoj utakmici to nije bilo potrebno”, dodao je.

“Imali smo sjajnog konkurenta u Dinamu, tlačili su nas do zadnjeg kola. Čestitke igračima i svim ljudima u klubu. Ova kulisa na tribinama najbolja je nagrada za sve što smo napravili ove sezone”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za nas je bilo premalo medalja. Želio bih zahvaliti HNS-u na ovom slavlju. Mi smo se svima odužili poštenim odnosom, a pred nama su finale kupa i novo prvenstvo, za to ćemo biti spremni”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.