Kek nakon poraza: Neki igrači ne mogu pratiti ovaj ritam ili nemaju želje ili pak nisu spremni dati sve od sebe

Foto: fah

Matjaž Kek bi je razočaran nakon poraza (3:2) od Milana, što nije krio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ma kad propustite tri velike šanse, a na tako naivan način primate golove, onda s jedne strane možete žaliti, a s druge to više ne može biti slučajno. Neki iskusniji igrači koji bi morali istrpjeti takve stvari djeluju prestrašeno. Mi smo pokazali u prvih 15-ak minuta, pa i na samome kraju da možemo igrati s Milanom. Ali, nedostaje nam one želje i inata, mi već drugi put protiv ovakvih momčadi primamo gol u zadnjim minutama. To nije samo nesreća” rekao je Matjaž Kek.

“Pad koncentracije? Ma kakav pad koncetracije, više je od toga. Ako vi imate ovdje 2:2, pa u 95. minuti primite gol onda vam fali one sportske želje. Idemo dalje, za tri dana nas čeka nova prvenstvena utakmica. Osjećam kako neki igrači ne mogu pratiti ovaj ritam ili nemaju želje ili pak nisu spremni dati sve od sebe. Tu je i problem psihe, kao da su više opterećeni svim drugim stvarima. A nogomet to sve vraća. Jednom vas sreća može poljubiti, ali ovakvi primljeni golovi u sudačkoj nadoknadi više nisu slučajni”, zaključio je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.