Nogometaši Rijeke nakon bolnog poraza: Odigrali smo mušku utakmicu i nezasluženo izgubili

Foto: fah

Nogometaši Rijeke bili su šokirani nakon utakmice – potresao ih je najviše primljeni pogodak u 94. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislili smo da imamo taj bod, pa se onda nekako previše uvukli i dogodio nam se taj pad koncentracije. I primili smo gol iz ničega. Nažalost, sve što smo napravili sada ništa ne vrijedi, nismo dohvatili niti jedan bod” rekao je Josip Elez.

“Vjerojatno su i oni nakon vodstva 2:0 mislili kako će lako završiti utakmicu, ali nama je prvi gol dao snage. I tada više nismo imali što izgubiti. Ali, nije dobro završilo. Nama je svaka utakmica, svaki bod važan u grupi, puno bi nam značilo da smo tu remizirali. Stvarno mi je žao što nismo izdržali”, dodao je.
Svoja razmišljanja podijelio je i Josip Mišić.

“A šta reći? Krenuli smo dobro, imali dvije dobre prigode, ali nismo zabili. Onda je Milan preuzeo inicijativu, razigrali su se i zabili nam dva gola. Mi se nismo predali, već se vratili, stigli do izjednačenja, pa primili gol u posljednjoj sekundi. Rekao bi da je to naše neiskustvo, ali i to će jednom doći” poručio je Josip Mišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisu nam se odsjekle noge, nismo zbog toga primili gol. Odigrali smo mi takvih ili sličnih utakmica, znali što nas čeka ovdje na San Siru. Mislim da smo odigrali mušku utakmicu i nezasluženo izgubili. Da, nezasluženo. Vratili smo se nakon 2:0, možda je taj njih zadnji gol bio iz zaleđa, možda i nije. Jednostavno, nedostajalo nam je sreće”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.