Kek nakon poraza od Rusije: ‘Utakmica je pokazala da ćemo biti kažnjeni ako smo samo na trenutak neodlučni’

Foto: fah

Reprezentacija Slovenije otvorila je prije tri dana kvalifikacije za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo pobjedom protiv Hrvatske (1:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon druge odigrane utakmice u skupini H i dalje je na ta tri osvojena boda jer je danas poražena na gostovanju kod Rusije (1:2).

”Utakmica je pokazala da ćemo biti kažnjeni ako smo samo na trenutak neodlučni. Tako je to na ovoj razini. Sve je bilo više ili manje onako kako sam očekivao, s puno dobrih stvari, ali napravili smo i neke pogreške i izgubili”, rekao je izbornik Slovenije Matjaž Kek.

”Pokazali smo premalo odlučnosti u ulascima u duele, a šteta je što nam voljni moment na kraju nije donio rezultat. Osjećam kao da smo u ovom susretu mogli uzeti više. Ako smo pravi onda nas ovo neće poremetiti. Postoje problemi pred sljedeću utakmicu s Ciprom. Miha Mevlja ima kartone, a Andraž Šporar se mora vratiti u Portugal jer to klub od njega traži”, dodao je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.