Kek o mogućem dolasku u Dinamo: Ugovor mi istječe krajem studenog, onda će biti potpisan novi

Foto: fah

Dinamo je sinoć remizirao 1:1 s belgijskim Genkom u 5. kolu Europa lige i osigurao proljeće u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nije još poznato u kojem natjecanju – Konferencijskoj ligi ili Europa ligi. Nakon nekoliko Dinamovih izvedbi u posljednje vrijeme, počele su spekulacije oko dolaska Matjaža Keka u Maksimir.

Slovenski izbornik Matjaž Kek je dao intervju za slovenski sportski portal Ekipa24.si u kojem je rekao kako za njega nema nikakve dvojbe te da je istog stava kao što je bio i nakon utakmice protiv Cipra.

– Doista nije potrebno ponavljati iz dana u dan. Ugovor mi istječe krajem studenog, a onda će biti potpisan novi. Što se mene tiče, priča će se nastaviti. Ako čelni ljudi saveza odluče drugačije, ja na to ne mogu utjecati, rekao je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovio je kako je i dalje pod ugovorom.

– Trenutno je činjenica da moj ugovor s Nogometnim savezom Slovenije još nije istekao, ističe na kraju mjeseca. Sve ostalo je isto kao i kad sam o tome javno govorio. Nije bilo promjene, ništa se novo nije dogodilo. Moje razmišljanje nije ništa drugačije nego što je bilo tada. Kako je netko ‘plasirao’ da Slovenija više nema izbornika, jer mi je ugovor već istekao? To nije istina. A ako nekome nije pošteno barem provjeriti činjenice, što ću i kome onda objašnjavati?, dodao je slovenski stručnjak.

Slovenski trener odgovorio je kritičarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nisam toliko lud da ne znam što je uspjeh, a što neuspjeh. Objektivnost je, međutim, sasvim druga stvar. Kao i ciljevi. Od prvog dana govorim i naglašavam da naši ciljevi moraju biti najviši! Ako nisu, vi ste ‘gubitnik’. U potpunosti se slažem s tim. Ali naravno, živimo u demokraciji, svatko ima pravo na svoje mišljenje, zaključio je Kek, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.