Konferencijska liga: Osijek na Poljake, Rijeka u Andoru ili na Maltu, Hajduku Kazahstanci

Foto: fah

Osijek, Rijeka i Hajduk nakon današnjeg ždrijeba u Nyonu doznali su suparnike u drugom pretkolu Konferencijske lige, novog UEFA-ina natjecanja koje nasljeđuje Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je vjerojatno najlošije prošao jer igra protiv poljskog Pogodana, Rijeka će igrati protiv pobjednika dvoboja između andorske Santa Julije i malteške Gzire, poznate našoj publici jer je prije dvije godine šokirala splitski Hajduk, a hajdukovce pak ovaj put čeka ogled s kazahstanskim Tobolom.

Prva utakmica Osijeka i Pogodana igrat će se 22. srpnja na stadionu Miejski im. Floriana Krygiera u Szczecinu, a uzvrat je sedam dana poslije u Osijeku. Hajduk igra 22. srpnja na Poljudu, a uzvratni susret na rasporedu je 29. srpnja u Kostanaju. Rijeka 22. srpnja gostuje, a uzvrat na Rujevici na rasporedu je sedam dana poslije.

Na ždrijebu u Nyonu saznali smo i kako će Dinamo, ako slučajno u prvom pretkolu Lige prvaka ispadne od islandskog Valura, u Konferencijskoj ligi na poraženog iz duela norveškog Bodo/Glimta i poljske Legije, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.