Kopić nakon pobjede Hajduka poslao poruku Torcidi: ‘Slika mi je jasna, a ne vjerujem previše u silne priče…’

Foto: fah

Željko Kopić debitirao je pobjedom na klupi Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znali smo da je ovdje iznimno teško igrati. Bili smo u teškom psihološkom momentu koji je bio sve samo ne optimalan i zbog toga sam zadovoljan i ponosan na ove dečke. Odigrali smo dobrih 45 minuta, a onda smo se dogovorili da zadržimo stabilnost i balans. U jednom smo trenutku izgubili ravnotežu, ali znam koliko je momcima bilo teško te sam naposljetku zadovoljan s tri boda. Istri također čestitam na dobroj igri, a i svemu što rade u teškim trenucima”, kaže Kopić.

Kroz tjedan sam obavio puno razgovora, dobio puno informacija. Upravo takvom igrom kakvu smo prikazali u prvome djelu želimo pokazati navijačima kako ćemo se ubuduće u svakom susretu bacati na glavu jer samo takvim pristupom situacija će krenuti na bolje. Ne vjerujem previše u silne priče, mi ćemo pokazati onima koje vole Hajduk da smo spremni podignuti razinu igre. Said? Dobro je trenirao i odigrao onako kako smo se dogovorili”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.