Kovač poručio kritičarima: ‘Nije bilo pojačanja. Koliko je Bayern potrošio novca ove sezone?’

Foto: fah

Niko Kovač sa svojim je Bayernom izborio finale kupa s RB Leipzigom. On je u razgovoru za Bild jasno odgovorio svima koji su ga tijekom sezone kritizirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije bilo pojačanja. Hasan je tu godinu i pol, ja nešto manje od godine. Koliko je Bayern potrošio novca ove sezone? Samo deset milijuna eura na Daviesa. Budite fer i gledajte analitički. Zašto nisam tražio pojačanja? Situacija u našem klubu je drugačija nego kod ostalih. Rekli su mi da imamo velike igrače kojima je klub zahvalan. Zato nisam imao velike zahtjeve. Iduće sezone će biti drugačije”, poručio je Kovač.

Kako smo već pisali, čelnik kluba Uli Hoeness nakon sinoćnje utakmice je rekao: “Kad trener u prvoj sezoni u Bayernu ostvari plasman u finale Kupa i drži prvo mjesto na tablici četiri kola prije kraja sezone, onda je to znak da je napravio dobar posao”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.