Kovačić oduševio navijače Chelsea: Moramo ga zadržati pod svaku cijenu

epa10547911 Players of Croatia celebrate after scoring during the UEFA EURO 2024 qualification match between Turkey and Croatia in Bursa, Turkey, 28 March 2023. EPA/Tolga Bozoglu

Hrvatska reprezentacija je u 2. kolu skupine D kvalifikacija za Europsko prvenstvo pobijedila u Bursi Tursku 2:0 s dva gola Matea Kovačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebne pohvale za svoju igru Kovačić je dobio od navijača Chelsea. Napisali su puno omentara u kojima odaju počast svom veznjaku.

> Junak Kovačić: Zašto ne osvojiti zlato u Ligi nacija?

“Dva gola u prvom poluvremenu protiv Turske. Podsjetite me još jednom, tko je vaš veznjak?!”, piše jedan fan.

“Kovačić je počeo zabijati? Moramo ga zadržati pod svaku cijenu”, dodaje drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.