Kovačićeva ozljeda ipak ozbiljnija, Dalić ne može računati na njega

epa09513900 Kostakis Artymatas (R) of Cyprus in action with Mateo Kovacic (L) of Croatia during the FIFA World Cup qualifying Group H soccer match between Cyprus and Croatia at AEK Arena Stadium in Larnaca, Cyprus, 08 October 2021. S EPA/SAVVIDES PRESS

Veznjak Vatrenih Mateo Kovačić ozlijedio je mišić zadnje lože na treningu Chelseaja, objavio je to najprije na konferenciji za novinare trener Chelseaja Thomas Tuchel, a potvrdio je i Hrvatski nogometni savez na službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je izbornik Zlatko Dalić najavio kako bi Kovačić mogao biti spreman za kraj kvalifikacija i kako je u kontaktu s njim i liječničkom službom, nove procjene liječničke službe Chelseaja su nepovoljne.

– Pregled je pokazao da je ozljeda nešto teža nego što su se svi nadali i da četiri tjedna neće moći igrati. Nisam puno s njim razgovarao jer bio je jako loše volje kad mu je to priopćeno, izjavio je za Sportske novosti Kovačićev menadžer Nikky Vuksan.

Izbornik Zlatko Dalić već je rekao kako će umjesto njega pozvati Luku Sučića, mladog veznjaka RB Salzburga koji je debitirao sa Slovačkom u Osijeku. Kovačić je postao bitniji za reprezentaciju nego što je ikada bio, za Dalića je njegov izostanak udarac kojeg nikako nije želio. Istu ozljedu imao je u završnici protekle sezone, tada ga više od mjesec dana nije bilo u akciji, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.