Kraj sezone za slovensku skijašicu Ilku Štuhec

Foto: fah

Najbolja slovenska skijašica i dvostruka svjetska prvakinja u spustu Mariborčanka Ilka Štuhec završila je sezonu padom na natjecanju za Svjetski kup u Crans Montani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štuhec je sa startnim brojem jedan krenula niz stazu u švicarskom skijalištu, a nakon skoka na sredini staze izgubila kontrolu i završila u zaštitnoj ogradi. No, uspjela se pridići i na skijama se spustila do cilja, što je upućivalo da nije pretrpila teže ozljede.

No, osjetila je bolove u oba koljena te je otišla na pregled u bolnicu, kojim je utvrđeno da joj je u lijevom koljenu pukao stražnji križni ligament, a u desnom je natukla kost. Zbog tih ozljeda, nažalost, za jednu od najboljih svjetskih spustašica ova sezona je završena u trenutku kad je bila na trećem mjestu u redoslijedu za Mali kristalni globus u spustu sa 71 bodom zaostatka za vodećom Austrijankom Schmidhofer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.