Najbolji slovenski sportaši 2017. košarkaš Goran Dragić i skijašica Ilka Štuhec

Foto: fah

Košarkaš Goran Dragić i skijašica Ilka Štuhec proglašeni su najboljim slovenskim sportašima u 2017. godini u izboru sportskih novinara na jubilarnoj 50. dodjeli tih priznanja u utorak navečer u Ljubljani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragić je kapetan Miami Heata i jedan od najzaslužnijih što je Slovenija na Europskom prvenstvu, na kojemu je bio proglašen najboljim igračem prvenstva, osvojila zlatnu medalju.

Uvjerljivo prvo mjesto po bodovima novinara među sportašicama osvojila je Ilka Štuhec koja je u Svjetsko kupu imala niz uspješnih nastupa i koja je osvojila zlatnu medalju u spustu na Svjetskom prvenstvu u St. Moritzu.

Najboljom slovenskom sportskom ekipom u godini na izmaku proglašena je košarkaška reprezentacija koja je na Eurobasketu osvojila zlato , a druga je rukometna reprezentacija koja je osvojila brončanu medalju na svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.