Kramarić: Leicester je najbolji izbor za moju karijeru!

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić, koji je ove zime zamijenio hrvatske travnjake s onim u Engleskoj, progovorio je za Express.co.uk o razlozima zašto je izabrao posljednje plasirani Leicester, a ne trenutno vodeću momčad Premiershipa, Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Leicester City je bio moj izbor jer sam smatrao kako je to pravi potez za moju karijeru. Vjerujem kako je Leicester trenutno najbolji klub za mene” rekao je 23-godišnji napadač Lisica.

Što se tiče nove sredine u koju je došao, Kramarić ne krije kako je jako zadovoljan sa svime što ga okružuje, od stadiona pa do navijača i suigrača: “Sviđa mi se kako Leicester igra, sviđaju mi se igrači, stadion, ma sve mi se ovdje sviđa.”

Usporedio je Andrej i uvjete treniranja između Engleske i Hrvatske: “Stadion je jako lijep, a tereni i prostorije za treninge su dosta veliki. Ovo je sasvim drugi svijet za razliku od onog u Hrvatskoj”, a za kraj je naš napadač rekao: “Moji prvi dojmovi su jako dobri i kad god sretnem ljude ovdje, vidim da oni žive za nogomet. Nadam se da ću i ja uživati ovdje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je u debiju ušao s klupe protiv Stokea, no nije pomogao svojoj novoj momčadi da izbjegne domaći poraz od 1:0. Bio je to 13. poraz Lisica ove sezone, a trenutno zauzimaju posljednje mjesto u Premijer ligi. Situacija nije kritična jer je još ostalo 16 kola do kraja sezone, a prvi pratitelji bježe im dva, odnosno tri boda.

Leicester ovog vikenda (subota, 16:00 sati) gostuje na Old Traffordu kod Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.