Kristijan Lovrić ipak neće zaigrati za BiH, Dalić aktivirao poziv

Zagreb, 13.09.2020 - Utakmica 4. kola Prve HNL između Lokomotive i Gorice. Na slici Kristijan Lovrić iz Gorice slavi postignuti zgoditak. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Hrvatski nogometni savez objavio je da je izbornik Zlatko Dalić aktivirao poziv nogometašu Gorice, Kristijanu Lovriću, koji je nedavno deklasirao Hajduk. Tako je Lovrić priključen reprezentaciji Hrvatske za utakmice sa Slovenijom, Ciprom te Maltom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Lovrić je trenutno drugi strijelac Prve hrvatske nogometne lige sa 15 golova te se nalazi u životnoj formi.

Kako je otac Kristijana Lovrića iz Bosne i Hercegovine tako su neki mediji počeli nagađati da bi Lovrić mogao zaigrati u dresu te zemlje, međutim, od toga neće biti ništa, iako je i sam Lovrić potvrdio da je bilo određenih kontakata.

“Po mom ocu, Bosna i Hercegovina je moja domovina i za nju bih jednako davao maksimum, kao i za Hrvatsku. Izbornik Petev je u razgovorima s mojim odvjetnicima i zastupnicima, ali zasad još nema konkretnih rješenja. Odluka još nije donesena”, rekao je Lovrić, koji će u reprezentaciji Hrvatske dobiti priliku kao zamjena za Ivana Perišića kojem je Inter zabranio dolazak zbog širenja koronavirusa u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska reprezentacija se za tri dana okuplja u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.