Kulenović nakon teškog poraza Rijeke: ‘Moramo se paziti nekakvih zaraza’

epa08713567 Copenhagen's Victor Nelsson (R) and HNK Rijeka's Sandro Kulenovic in action during the UEFA Europa League playoff match between FC Copenhagen and HNK Rijeka in Copenhagen, Denmark, 01 October 2020. EPA/LISELOTTE SABROE DENMARK OUT

Nogometaši Rijeka teško su poraženi u 2. kolu Europske lige na gostovanju kod AZ Alkmaara. Riječani su izgubili 4:1, a u jednom je trenutku izgledalo kako AZ može dati gol kad god stisne gas. Počasni pogodak za Rijeku postigao je Sandro Kulenović u 72. minuti, asistirao je Stjepan Lončar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jedanaesterac je usmjerio utakmicu kako su oni željeli. Pokušavali smo, ali nismo dobro izgledali, ništa nije išlo prema planu koji smo se dogovorili. Ovaj rezultat je cijena koju platiš ako u Europi nisi pravi, ali došli smo ovdje jer smo to zaslužili. U Europi ćemo pokušati osvojiti neke bodove i nećemo se predavati”, poručio je nakon teškog poraza svoje momčadi Kulenović.

Rijeka, podsjetimo, već u nedjelju, igra tešku prvenstvenu utakmicu u gostima kod Šibenika na Šubićevcu. Riječani su u prvom kolu na Rujevici svladali Šibenik 2:1.

“Slijedi nam nova utakmica kojoj se treba okrenuti, HNL nas je doveo do Europe, naša je realnost i treba gledati prema Šibeniku, ali ovo nije izgledalo dobro”, naglasio je Kulenović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka ima problema s činjenicom da od početka sezone igra u ritmu četvrtak-nedjelja. Na igračima se polako osjeća umor, što se vidjelo i u Nizozemskoj.

Kulenović ima objašnjenje…

“Malo je vremena između tih utakmica, ali moramo biti profesionalci, plaćeni smo za ovaj posao. Moramo paziti na sebe, odmarati, rekuperirati se i u ovo doba koronavirusa paziti se nekakvih zaraza. Svaki igrač je bitan, bit će puno utakmica, rotacija i trebamo se što prije vratiti u ritam…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.