Kvalifikacije za OI: Sjajno prvo poluvrijeme Hrvatske protiv Francuske

Zagreb, 24.01.2018. - Utakmica skupine 1 Europskog prvenstva za rukometaše: Hrvatska - Francuska. Na slici Marko Mamić. Foto HINA/ Dario GRZELJ/ dag

Hrvatska rukometna reprezentacija igra u ovim trenucima protiv Francuske u Montpellieru kvalifikacijski susret za plasman na Olimpijske igre u Tokiju, koje su na rasporedu ovog ljeta. Uz Hrvatsku i Francusku u skupini su još nimalo bezazleni Portugal te Tunis, a u Tokio će ići dvije prvoplasirane reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sjajnog prvog poluvremena preporođena Hrvatska vodi protiv Francuza tri gola razike, 15:12, uz malo sreće izabranici Hrvoje Horvata mogli su voditi još uvjerljivije. Naime, pogodak za smanjenje prednosti Francuska je postigla u posljednjoj sekundi prvog dijela.

Protiv Portugala Hrvatska igra sutra u 18:30, a u istom terminu u nedjelju na redu je po mnogima najslabiji protivnik Tunis.

Portugal je, podsjetimo, u prvoj utakmici pobijedio Tunis 34:27.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FRANCUSKA:

Gerard – Mem, Mahe, N’Guessan – Abalo, Fabregas, Guigou

HRVATSKA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šego – Martinović, Duvnjak, Karačić – Čupić, Musa, Mandić

FRANCUSKA – HRVATSKA 12:15

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.