Ladić o Dinamu, Šukeru, Ladiću, prvom hrvatskom predsjedniku…

Foto: snimka zaslona N1

U Pressingu je gostovao legendarni hrvatski nogometaš Dražen Ladić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da od priče po medijima nema nikakve koristi niti kad je riječ o hrvatskom nogometu niti o mom slučaju”, poručio je Ladić te je na pitanje da su svoj glas bili digli Darijo Šimić, Tomislav Šokota, Igor Bišćan i Silvijo Marić rekao: “Išli su do jedne granice do kuda se može ići i odustali kada su zaključili da je daljnja bitka uzaludna.”

O Šukeru

“Davor je u taj posao ušao u delikatnoj situaciji, a morao je znati u što ulazi. Mislim da bi mogao biti bolji u smislu da se potrudi biti više prisutan u hrvatskom nogometu. Mislim da je shvatio da je njegova funkcija da Savez drži financijski stabilnim, a da je ovo drugo zanemario.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Čačiću

“Niti je bolji niti lošiji od nekolicine prethodnih izbornika. Ne mislim da su bili loši izbornici, ali sve ovo što se događa oko nogometa ne ide im u prilog. Kad su bili i Štimac, i Bilić i Čačić ispočetka je sve bilo kako treba, a onda nastaju problemi. Niti jedan od njih nije imao problema ispočetka, ali kasnije su došli.”

O kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vjerujem da ćemo se plasirati na Svjetsko prvenstvo.”

O Franji Tuđmanu

“Ja nisam hodao po uredima i dodvoravao se, ono što sam radio – radio sam na terenu, a ako je to netko prepoznao, meni je drago. Ponekad kada je došao na utakmicu, pa sam nakon mogao progovoriti koju rečenicu. Mislim da je volio iskrenost.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Dinamovoj isplati

”Ne mogu reći što se događa s tim novcem, ali nisu na mom računu. Jedno se govori, a iza zavjese se radi nešto drugo. Mislim da Dinamo koristi sve mogućnosti, ali nemoj jedno pričati javno, a drugo potajno raditi. Mislim da će Dinamo tražiti odgodu ovrhe na što ima legitimno pravo, ali bilo bi fer da se o tome onda ljudi iz kluba izjasne”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.