Latisha Chan, teniska partnerica Ivana Dodiga: ‘Znam da bi on sve učinio za mene’

Foto: fah

Hrvatski tenisač Ivan Dodig osvojio je s Tajvankom Latishom Chan naslov wimbledonskih pobjednika u konkurenciji mješovitih parova, Dodig i Chan su u finalu za samo sat i devet minuta svladali Šveđanina Roberta Lindstedta i Latvijku Jelenu Ostapenko sa 6-2, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Latisha Chan poznavateljima tenisa nije nepoznanica. 29-godišnja Tajvanka je s Martinom Hingis 2017. godine vladala igrom parova, a danas to isto čini s Ivanom Dodigom.

“Ovaj tip se pojavio ispred mene u restaurantu u Indian Wellsu i pitao me imam li partnera za Roland Garros. Gledala sam ga u čudu, nikada prije nisam razgovarala s njim i nisam znala što bih rekla. Odgovorila sam da ću razmisliti”, ispričala je za Sportske novosti.

“Mi se sjajno razumijemo na terenu i uvijek smo podrška jedno drugome. Ono što mi se sviđa kod Ivana je što se prema meni odnosi s puno poštovanja na terenu, nikada mi ništa ne predbacuje i znam da bi sve učinio za mene”, rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.