Legenda Bayerna otkriva što je najveći problem u klubu: ‘Imaju dobrog trenera i dobre igrače, ali oni odu tamo i plaču’

Foto: fah

Nekadašnji branič Bayerna, Markus Babbel, komentirao je krizu u Bayernu hrvatskog stručnjaka Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U klubu poput Bayerna nije problem samo pritisak medija, nego i pritisak unutar kluba”; smatra on.

“Ništa se nije promijenilo od perioda kada sam ja tamo igrao, igrači mogu otići kod Hoenessa i Rummeniggea i tada si ti kao trener nemoćan. Odu tamo i plaču. Dva velikana su u upravi kluba i ako nemaš njihovu potpunu podršku, gotov si.”

“Trener je dobar, igrači su dobri, ako je sve dobro između njih, Bayern će se vratiti i opet pobjeđivati”, smatra on, ali misli i da nogometaši ne cijene to što su u velikanu kakav je Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Takav problem ima i Manchester United, igrači svojim igrama ne zaslužuju novac koji dobivaju. Ne daju sve od sebe i nisu pravi profesionalci”, dodao je.

“Momčad Bayerna je prestara, igraju dugo zajedno i već prošle sezone mi nisu izgledali toliko gladni uspjeha, trebaju svježe krvi”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.