Legendarni engleski novinar i fanatični navijač Gordog Albiona: ‘Bolji ste od nas Hrvati i vaša predsjednica izgleda bolje od naše’

Foto: fah

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju još samo jedan korak dijeli od naslova svjetskog prvaka. Još jednim preokretom naši su nogometaši u produžetku pobijedili Englesku sa 2-1 (0-1, 1-1), a strijelac pobjedničkog pogotka bio je Mario Mandžukić u 109. minuti. Prvi pogodak za našu reprezentaciju zabio je Ivan Perišić, koji je nakon toga pogodio i stativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatnu noć u Moskvi komentirao je i legendarni Englez i automobilski novinar Jeremy Charles Robert Clarkson, koji, dakako, nije uspio prešutjeti poraz Gordog Albiona u polufinalu Svjetskog prvenstva. Clarkson je inače poznat po oštrom jeziku te fanatičnom navijanju za sve što smatra engleskim, a on puno toga smatra engleskim.

Poslije poraza u polufinalu od Vatrenih obratio se svojim sljedbenicima na Twitteru. U komentaru je Jeremy spomenuo i hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, koju je usporedio s engleskom premijerkom Theresom May, kojoj je, inače, danas ranije naša predsjednica poklonila hrvatski dres.

Foto: Twitter

”Dobro napravljeno, Hrvatska. Bolji ste od nas. I vaša predsjednica bolje izgleda od naše”, poručio je Clarkson nakon utakmice u Moskvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.