Legendi Hajduka amputirana lijeva potkoljenica: Eto, sad mi više niko ne može reć’ da iman dvi live – ostala mi samo jedna

Foto: fah

Legenda Hajduka Stanko Poklepović oporavlja se od operacije kojom mu je amputirana lijeva potkoljenica zbog problema s cirkulacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, ostao je pozitivnog stava.

“Eto, sad mi više niko ne može reć’ da iman dvi live. Ostala mi je samo jedna”, rekao je Špaco za Dalmatinski portal.

Poklepović je ostavo trag u Hajduku još od vremena sedamdesetih godina, kada je bio pomoćnik Tomislavu Iviću, pa preko osamdesetih kada je s generacijom Bake Sliškovića igrao četvrtfinale Kupa UEFA, do devedesetih, kada je s ‘bijelima’ osvojio prvo prvenstvo samostalne Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.