Leona Popović: Šteta zbog nekih pogrešaka, moglo je biti i bolje

Foto: fah

Nakon što je u subotu, u prvoj ovogodišnjoj slalomskoj utrci FIS Svjetskog kupa osvojila prve bodove sezone, Leona Popović je u nedjelju briljirala u Finskoj i ostvarila rezultat karijere u slalomu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvojila je 18. mjesto, a za pobjednicom Petrom Vlhovom je zaostala 2.51 sekunde.

S dvije ujednačene vožnje 23-godišnja Popović je iskoristila dobro pripremljenu stazu u Leviju i došla do svog najboljeg rezultata u slalomskim utrkama Svjetskog kupa i prvog plasmana među 20 najboljih slalomašica svijeta.

– Završen je super vikend u Leviju. Osvojilo se nešto bodova, drago mi je da sam uspjela odraditi četiri dobre vožnje. Šteta zbog nekih pogrešaka, moglo je biti i bolje. Sve u svemu, super, hvala svima podršci i vidimo se, poručila je Popović nakon utrke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, Andrea Komšić nije se uspjela plasirati u drugu vožnju niti u današnjoj utrci, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.