L’Equipe Perišića ocijenio sa sjajnom osmicom, samo je jedan igrač bolji

epa08604382 FC Barcelona's Arturo Vidal (R) in action against Bayern Munich's Joshua Kimmich (L) during the UEFA Champions League quarter final soccer match held at Luz Stadium in Lisbon, Portugal, 14 August 2020. EPA/TIAGO PETINGA

Pariški L’Equipe, izazvao je pažnju ocjenama igrača na utakmici za povijest Lige prvaka, u kojoj je Bayern u četvrtfinalu razbio Barcelonu 8:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedinicu je dobio trener Barcelone Quique Setien, a s druge strane Hansi Flick zaslužio je devetku.

Kod Barcelone nitko osim Suareza nije dobacio više od četvorke.

Kod Bayerna četvorku je dobio strijelac autogola Alaba, pa Neuer s peticom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Perišić, strijelac drugog gola za Bayern, jedan je od četvorice kod pobjednika sa sjajnom osmicom, a osim njega dobili su je Kimmich, Davies i Gnabry. Muller je jedini bio bolji s devetkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.