L’Equipe u idealnu momčad SP-a stavio trojicu Hrvata

Doha, 17.12.2022. - Utakmica za treće mjesto Svjetskog nogometnog prvenstva Hrvatska - Maroko na stadionu Khalifa International. Na fotografiji Josip Šutalo, Joško Gvardiol. foto HINA/ Damir SENČAR/ dk

Ugledni francuski sportski list L’Equipe sastavio je idealnu momčad Svjetskog prvenstva u Kataru, a u njoj se nalaze i trojica hrvatskih reprezentativaca: Dominik Livaković, Joško Gvardiol i Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaković je svoje mjesto zauzeo ispred Argentinca Emiliana Martineza kojeg je FIFA je službeno proglasila najboljim vratarom Prvenstva.

Gvardiol se nalazi na lijevom stoperu, a Modrić u sredini s Argentincom Enzom Fernandezom te Marokancem Sofyanom Amrabatom.

Po trojicu igrača imaju Hrvatska, Argentina i Maroko, dok je u ovom izboru jedini Francuz u napadu Kylian Mbappe, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idealnih 11 prema L’Equipeu:

Livaković – Hakimi, Saiss, Gvardiol, Acuna – Fernandez, Amrabat, Modrić – Saka, Messi, Mbappe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.