Je li Xavi nekorektan? Legenda Barcelone ‘otkrila’ što muči Portugalca: Glavni problem Cristiana Ronalda je postojanje Lionela Messija!

Foto: fah

Nogometaš Al-Sadda, inače dugogodišnja legenda Barcelone, Xavi Hernandez, okrznuo je svojom izjavom najboljeg nogometaša Europe prošle godine, Cristiana Ronalda. Naime, Xavi je rekao da je Portugalac spektakularan nogometaš, no, dodao je kako je njegov glavni problem u činjenici što postoji Lionel Messi. Legendarni Xavi Messija smatra najboljim nogometašem u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U čestim prepirkama, polemikama, raspravama koja se vode oko toga tko je najbolji nogometaš svih vremena često se spominju Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, zaboravljaju se stari velikani poput Pelea, Maradone ili Zinedine Zidanea, Xavi koji je igrao s Messijem u Barci tvrdi kako Ronaldo zaslužuje poštovanje, no, smatra da ipak nije bolji od sjajnog Argentinca, koji je nedavno u izravnom dvoboju protiv Ronalda, u susretu Reala i Barcelone, pokazao tko je i zašto još uvijek ”gazda.” Barca je na Santiago Bernabeu slavila 3:2.

“Cristiano Ronaldo je rođeni strijelac, spektakularan nogometaš, no, problem je za njega taj što postoji Lionel Messi, za mene najbolji nogometaš u povijesti….”, rekao je Xavier Hernandez.

Inače, Real i Barcelona se bore za naslov španjolskog prvaka, obje momčadi imaju po 81 bod, međutim, Real je u prednosti s obzirom kako ima i utakmicu manje od kluba iz Katalonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, nakon takve izjave igrača koji je skoro 20 godina igrao za Barcelonu, ali i nosio dres Španjolske, pokrenula se lavina negativnih komentara, uglavnom iz Madrida te Portugala. Mnogi smatraju Xavija nekorektnim s obzirom na činjenicu da je Ronaldo ipak uspio doći do trofeja s reprezentacijom, što Messiju nije uspjelo, iako je igrao finale SP-a prije tri godine u Brazilu kada je Argentina poražena nakon produžetaka od jake Njemačke 1:0.

Bilo je i brojnih uvreda na račun 37-godišnjeg bivšeg španjolskog reprezentativca, iako je ovaj, kao stvarna legenda Barcelone, iskazao poštovanje prema Ronaldu, s obzirom kako je, što smo i spomenuli, konstatirao da je Ronaldo ”spektakularan nogometaš.” S obzirom na sve teško bismo mogli reći da je Xavi ”ispao nekorektan.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.