Je li Zlatan Ibrahimović veliki igrač, ali i zapravo veliki gubitnik?

Foto: fah

Bivši švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović vratio se nakon duže pauze u prvu momčad Manchester Uniteda, kluba koji je ove sezone izgubio na domaćem planu, na Otoku, sve što je mogao izgubiti. Poraženi su u izravnom gradskom derbiju protiv Manchester Cityja, ostali su bez borbe za naslov već u prosincu, a sad su porazom ispali iz Liga kupa u četvrtfinalu i to od drugoligaša Bristol Cityja. Treba pošteno priznati i reći kako se dobar dio poraza Uniteda dogodio dok je Ibrahimović zbog ozljede pauzirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od kada je došao u Manchester Zlatan Ibrahimović uglavnom je u svom stilu puno govorio, malo su od tih govorancija imali koristi navijači jednog od najvećih britanskih klubova. Naime, u svom poznatom zanosu Zlatan se nebrojeno puta uspoređivao s Ronaldom, s Messijem, pritom je, naravno, ”zaboravio” spomenuti što su sve osvajali Messi i Ronaldo, s klubovima, kao i s reprezentacijama. Portuglac je s reprezentacijom osvojio prvenstvo Europe prošle godine, Švedska nije bila ni blizu tome, dok je Messi s Argentinom 2014. igrao finale Svjetskog prvenstva. Nitko, naravno, ne spori da se radi o vrhunskom nogometašu, no, Messi i Ronaldo su ipak iz jednog posve drugog filma.

Ibrahimović se čak u jednom trenutku drznuo usporediti s Bogom!?

No, nakon novog debakla Manchester Uniteda u Liga kupu Engleske bez obzira što je zabio pogodak mnogi se s pravom pitaju radi li o velikom igraču koji je isto tako veliki gubitnik?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Društvene mreže pune kritika na račun Zlatana Ibrahimovića, kao i ostalih njegovih suigrača, kao i na račun sve iritantnijih ispada Jose Mourinha.

“Lavovi ne gube od Bristola”, “Mrtvi lav”, “Sramota”, samo su neki od brojnih negativnih komentara na račun Zlatana Ibrahimovića, kome su neki ogorčeni navijači poručili da napusti klub jer je ”beskoristan.” Mnogi ga revoltirani navijači proglašavaju – gubitnikom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.