Liga prvaka: Nakon preokreta Manchester City ipak slomio Porto

Foto: fah

Nogometaši Manchester Cityja večeras su na startu Lige prvaka pobijedili Porto na Etihadu s 3:1. Bila je to jedna čudna utakmica, no u svakom slučaju pobjeda Cityja je potpuno zaslužena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti iz Portugala su sjajno započeli utakmicu, poveli su već u 14. minuti, a fenomenalan je pogodak posije solo akcije postigao Luis Diaz. Samo sedam minuta poslije toga City je poravnao na 1:1. Naime, sudac je svirao kazneni udarac za domaću momčad, a stvar u svoje ruke je uzeo argentinski napadač Sergio Aguero, koji je izjednačio rezultat na 1:1.

Nakon poravnanja City je krenuo po pobjedu, no ni Porto se nije predavao, ipak kvaliteta momčadi Pepa Guardiole je došla do izražaja te su sredinom drugog poluvremena uspjeli slomiti neugodnu portugalsku momčad.

Foto: fah
Foto: fah

Gundogan je u 65. minuti sjajno pogodio iz slobodnog udarca za 2:1 te je tako svojoj momčadi donio preokret, City je pobjedu potvrdio u 73. minuti, kada je konačnih 3:1 postavio Torres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istoj su skupini večeras u Ateni igrali Olympiakos i Marseille, a grčki klub je sudačkoj nadoknadi došao do pobjede. Naime, u 91. minuti susreta Koka je zabio za 1:0 te veliko slavlje domaćih igrača.

Hrvatski nogometaš Duje Čaleta-Car odigrao je cijeli susret za francusku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.