Sjajna utakmica u Milanu: Inter se spasio poraza u sudačkoj nadoknadi, igrali Perišić i Brozović

Foto: fah

Diljem Europe igraju se, ili su se igrale, utakmice 1. kola Lige prvaka, pa tako i u Milanu. Nogometaši favoriziranog Intera kiksali su na svom terenu te su protiv Borussije Moenchengladbach na Giuseppe Meazzi odigrali 2:2. Bila je to jedna vrlo dobra utakmica. s dramatičnom završnicom, u kojoj su se spasili domaći nogometaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: fah

Inter je imao nekoliko vrlo dobrih prilika u prvom poluvremenu, a u prednost su ipak stigli tek na startu drugog poluvremena kada je za vodstvo domaćina zabio belgijski nogometaš Lukaku.

No gosti iz Njemačke su izjednačili u 63. minuti, poslije asistencije VAR tehnologije dosuđen je jedanaesterac, prije toga je Vidal srušio Thurama, siguran izvođač najstrože kazne bio je Hofmann, 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 82. minuti velike prilika za Inter, Martinez je sjajno pucao s ruba kaznenog prostora, no pogodio je stativu, kazna za promašaj stigla je samo tri minuta kasnije. Hoffman je izašao sam protiv Handanoviča i pogodio za 2:1 za goste.

Činilo se kako će se Inter obiti o glavu u potpunosti činjenica da nisu pogodili veliki broj vrlo dobrih prilika, no bod je za talijanski klub spasio Lukaku, koji je zabio nakon kornera. Bio je to njegov drugi gol na utakmici za konačnih 2:2.

Napomenimo kako je od prve minute u sastavu Intera igrao Ivan Perišić, koji je zamijenjen u 79. minuti, dok je Marcelo Brozović u istoj minuti ušao u igru umjesto Christiana Eriksena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u ranijem terminu u drugom susretu skupine B lige prvaka ukrajinski Šahtar šokirao je Real Madrid te su slavili 3:2, i to u Madridu, pogodak za Real zabio je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, ali nije pomoglo.

Liga prvaka, rezultati:

Skupina A:
RB Salzburg – Lokomotiv Moskva 2:2 (Szoboszlai 45′, Junuzović 50′ / Eder 19′, Lisakovič 75′)

Skupina B:
Real Madrid – Šahtar 2:3 (Modrić 54′, Vinicius Jr. 59′ / Tete 29′, Varane 33′-ag, Solomon 42′)
Inter – Borussia Monchengladbach 2:2 (Lukaku 49′, 90′ / Bensebaini 63-11m, Hofmann 85′)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina C:
Manchester City – Porto 3:1 (Aguero 21′-11m, Gundogan 65′, Torres 73′ / Luis Diaz 14′)
Olympiacos – Marseille 1:0 (Koka 90+1′)

Skupuina D:
Ajax – Liverpool 0:1 (Tagliafico 35′-ag)
Midtjylland – Atalanta 0:4 (Zapata 26′, Gomez 36′, Muriel 42′, Miranchuk 89′

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.