Ljetne medijske spekulacije: Kamo će Rebić, Perišić i ostaje li Nikola Vlašić u Moskvi?

Foto: fah

S obzirom da ljeto samo što nije i kalendarski počelo, a pred vratima je Europsko prvenstvo za igrače do 21 godinu, na kojem poslije punih petnaest godina nastupa i Hrvatska, na redu su priče i nagađanja glede prelazaka i dolazaka igrača. Drugim riječima, aktualan je ljetni prijelazni rok, najveća selidba nogometaša u godini. Neki su transferi već riješeni, poput prelaska Luke Jovića iz Eintrachta u Real za čak 60 milijuna eura, dok drugi tek čekaju svoj epilog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, s obzirom na sjajne rezultate hrvatske nogometne reprezentacije prošle godine na Svjetskom prvenstvo vlada veliko zanimanja i za hrvatske igrače, koji su na velikoj cijeni, iako, nažalost, još uvijek to nisu cifre kakve za svoje nogometaše traže Nijemci, Talijani, Brazilci, Portugalci, Argentinci….

Kad smo kod Talijana prema pisanju talijanskih medija, poglavito La Stampe, zanimanje za igrača Eintrachta, Antu Rebića, pokazao je talijanski nogometni div – Inter.  Očito Inter malo toga radi, stalno su zauzeti potragom za Hrvatima. Pisalo se nedavno o prelasku Ivana Rakitića iz Barcelone i Luke Modrića iz Reala u – Inter. Bogata je hrvatska kolonija u Interu, koju predvode Ivan Perišić i Marcelo Brozović.  Navodno Rebića jako cijeni trener Antonio Conte, Inter bi za Rebića na ime odštete Eintrachtu mogao platiti oko 40 milijuna eura.

I dok Talijani vide Rebića u Interu engleski se mediji i dalje zabavljaju sa ponovno izglednim odlaskom Ivana Perišića iz Intera na Otok. I tako to već traju dvije godine.  Ranije se spominjao Arsenal, klub za koji je svojedobno igrao Eduardo da Silva, sada pak Englezi tvrde kako je za igrača Intera zanimanje pokazao Leicester, ali i Wolverhampton. Teško je vjerovati da bi Peršić napustio klub koji igra Ligu prvaka, u kojem se jako dobro snašao, kako bi otišao u klubove koji ipak nisu na takvoj razini.  No, nikad ne reci nikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I za kraj, ne i najmanje važno, spomenimo da će mladi hrvatski reprezentativac i potencijalna zvijezda predstojećeg Europskog prvenstva, Nikola Vlašić, gotovo sigurno ostati u Moskvi. Naime, CSKA  pregovara s Evertonom o kupovini Nikole Vlašića. Podsjetimo, Nikola je u Moskvu stigao iz Engleske na posudbu te se sjajno snašao, igra odlično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.