Lov na čovjeka: Sve je manje onih koji Messija nisu zvali, a sad ga je navodno zvao i Juventus

Foto: fah

Trakavica oko Lionela Messija i njegovog eventualnog odlaska iz kluba nema kraja, ona se nastavlja i traje. Sve je manje onih koji Messija nisu zvali, većina ga je očito klubova zvala. Jedan od njih je i prema najnovijim medijskim spekulacijama torinski Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, prije nekoliko dana Lionel Messi priopćio je čelnicima Barcelone da želi otići iz kluba i od tada traje lov na čovjeka. S druge strane predsjednik Barcelone, ne baš obljubljeni Josep Maria Bartomeu, smatra da je njegov ugovor automatski produžen i ne želi ga pustiti iz kluba. Manchester City s Guardiolom se u ovom trenutku čini kao najrealnija opcija, što zbog konkretne ponude što zbog već spomenutog Guardiole. Uz City spominju se Inter, PSG, doduše stidljivo i Real, a sve je više i onih koji smatraju kako je riječ o farsi te da će Messi ostati i da nikad ozbiljno nije ni želio napustiti Kataloniju koja je uz Argentinu njegov dom.

No, L’Equipe je večeras objavio da je Messija pozvao i spomenuti Juventus. Navodno je njegovog oca Jorgea nazvao netko iz Torina i ponudio mu suradnju. Sreća što manji broj ljudi zna broj Messijevog oca jer u protivnom tko zna gdje bi do jutra Messi završio, i kojem to klubu i tko bi sve Jorgea zvao.

Nerealno je da Messi dođe u Juventus i da zaigra zajedno s Ronaldom, zapravo je veća šansa da će se pojaviti na pripremama Hajduka uoči kvalifikacija Europske lige. Čelništvo Juventusa pokušava napraviti sve kako bi se riješilo određenih plaća kako bi olakšali proračun. a skupa momčad s Messijem i Ronaldom bi napravila još veći financijski kaos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, Messi i Ronaldo u istoj momčadi, pa makar u godinama na zalazu karijere, bio bi to spektakl, nažalost, malo izgledan, bez obzira na to što je L’Equipe, inače često, ali ne uvijek, dobro informiran, objavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.