Lovren otkrio što mu znači novi ugovor s Liverpoolom, ali i koliko bi volio zaigrati za reprezentaciju

Foto: fah

Dejan Lovren (27) na putu je da postane velikan Liverpoola, potpisao je novi ugovor s Liverpoolom, na četiri plus jednu godinu, do 2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je za mene veliko priznanje. U svemu mi je najbitnije da Liverpool ima veliko povjerenje, isto tako i navijači. Tim su dugotrajnim ugovorom u klubu pokazali da računaju na mene, a na meni je da se odužim na najbolji mogući način. Proteklih sam sezona dao sve od sebe, pokazao svoje pravo igračko lice. To su svi prepoznali i, eto, preda mnom su godine u Liverpoolu”, otkrio je za Sportske novosti.

“Još nisam došao do svog igračkog vrhunca, tek sad ulazim u najbolje godine za stopera. U ljeto ću napuniti 28 godina, mogu ustvrditi da ću tek sada početi nogometno rasti. Daleko je još ovo od onoga što mogu pružiti. Moja je najveća želja u Liverpoolu ostaviti trag; želim ostati zapamćen po dobrim igrama. Želim da me navijači Liverpoola pamte i nakon što završim karijeru”, poručuje Lovren.

“Ako Bog da, želio bih karijeru završiti u Liverpoolu, od nogometa se oprostiti u ovom sjajnom klubu. To bi mi svakako bilo najveće priznanje. Naravno, ne mogu sada, sa 27 godina, još o tome razmišljati; još sam mlad, ne mogu tako daleko gledati. No želja je ogromna i zaista bi bilo sjajno da budem kao bivše legende, kao Jamie Carragher, Steven Gerrard, Sami Hyypia… Uvijek postoje igrači koji se pamte i igrači koji se ne pamte. Tu je razlika. Ja želim tu razliku napraviti, želim da me se pamti!”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovarao sam s izbornikom Antom Čačićem, imamo neki svoj dogovor. Rekao sam da sam na raspolaganju reprezentaciji, nadam se da ću biti na sljedećem okupljanju. Ako se to dogodi, dat ću apsolutno sve od sebe da budem u najboljih jedanaest, u startnoj postavi! Upravo smo razgovarali o Liverpoolu, o tome kako me cijene kad su mi dali takav ugovor. Sada želim i u reprezentaciji pokazati da sam taj. Kao što me cijene u Liverpoolu, želim da me tako cijene i u nacionalnoj vrsti, želim pokazati svima, svim navijačima, da zaslužujem biti dio Vatrenih. Rekao bih da se u reprezentaciji želim vratiti na stare staze, na ono vrijeme kad sam stalno igrao i uživao u nacionalnom dresu. Želim s reprezentacijom otići na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. To mi je ogroman motiv, ali ne samo meni, znam da to žele svi. To bi bilo zaista prekrasno”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.