Foto: Bruna Esih

Bruna Esih, kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu imala je u subotu na Trgu bana Jelačića čak tri štanda i na njima je vladala neopisiva gužva.

U nedjelju je posjetila Vukovar gdje je uz 30.000 mladih sudjelovala u misnom slavlju na Susretu hrvatske katoličke mladeži.

> (FOTO) U Vukovaru s 30.000 mladih: Esih, Petir, Glasnović…

U ponedjeljak, 1. svibnja 2017. prikupljanje potpisa za kandidaturu bit će na Bundeku i Maksimiru.

* Bundek – štand
* Maksimir – štand postavljen ispred ulaza u Maksimirski perivoj, na autobusnoj stanici Prilesje

Druženje s Brunom

[ZAGREBAČKE ŠPANCIRANCIJE]

Trešnjevka, Jarun, Špansko, Trg bana Jelačića, Cvjetni trg / 27.4.2017.

Posted by Bruna Esih on 29. travnja 2017

Bruna Esih: Mislim da je vrijeme da se promijeni ime najljepšeg zagrebačkog trga

“Svako druženje s građanima mi je zadovoljstvo jer u komunikaciji s njima imam priliku neposredno čuti koji su njihovi stvarni problemi s kojima se svakodnevno suočavaju i što bi htjeli mijenjati u našem Zagrebu”, izjavila je gospođa Esih tijekom druženja u njezinom stožeru prije nekoliko dana.

Podsjetimo, prikupljanje potpisa traje do četvrtka 4. svibnja, a štandovi za prikupljanje potpisa za kandidacijsku listu Brune Esih te njezinu kandidaturu za gradonačelnicu mogu se pronaći na 9 lokacija u Zagrebu. Sve ostale informacije o kampanji Brune Esih, poručuju nam iz stožera, mogu se pratiti na službenoj stranici www.bruna.hr, službenom Facebook računu, Twitteru te Instagram profilu.

(VIDEO) Bruna Esih u emisiji ‘Iza zavjese’ progovorila o navodima da iza nje stoji Karamarko, suočavanju s prošlošću, ‘rušenju HDZ-a’…

Izvor: narod.hr